Купчинецька громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Святковий концерт «БЕРЕГИНЯ РОДУ»  та виставка вишиванок в селі Ішків

Святковий концерт «БЕРЕГИНЯ РОДУ» та виставка вишиванок в селі Ішків

                    19 травня 2019 року в селі Ішків відбувся святковий концерт присвячений Дню МАТЕРІ "Берегиня роду", виставка вишиванок,зустріч з поетесою Василиною Вовчанською.  В цьому масовому заході взяли участь дітки дитячого садочка села Росоховатець та учні Ішківської загально-освітньої школи. Вони декламували вірші поетеси Василини Вовчанської.

18:35 23.05.2019

В Денисові молитвою і добрим словом вшанували пам'ять Отця ЙОСИПА ВІТОШИНСЬКОГО

В Денисові молитвою і добрим словом вшанували пам'ять Отця ЙОСИПА ВІТОШИНСЬКОГО

                  16 травня, у день української вишиванки, в Денисів завітало багато гостей, щоби згадати добрим словом і вклонитися світлій пам’яті нашого славного земляка і культурно громадського діяча, отця Йосипа Вітошинського. Людини, свого часу, знаної і шанованої у всій Галичині. Священнику, який в часи польського панування не побоявся кинути виклик встановленому роками ладу і, крок за кроком, пробуджував у збідованих, спаньщених селян національну свідомість, із забуття відроджував українську мову, пісню, музику, звичаї та традиції, зрештою, вчив їх господарювати на своїй землі. 

17:56 23.05.2019

ПОВІДОМЛЕННЯ

ПОВІДОМЛЕННЯ

П О В І Д О М Л Е Н Н Я про оприлюднення проектів регуляторних актів  щодо  встановлення ставок місцевих податків та зборів на 2020 рік на території Купчинецької сільської ради

17:28 23.04.2019

Заходи до 205-ї річниці від дня народження Великого Кобзаря

Заходи до 205-ї річниці від дня народження Великого Кобзаря

У Яструбівській ЗОШ І-ІІ ступенів учителі та учні школи вшанували пам’ять Тараса Григоровича Шевченка. Проведено місячник, присвячений 205-й річниці від дня народження Великого Кобзаря. Керівник заходів учитель української мови та літератури Михайловська Оксана Романівна.

16:00 25.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь