Купчинецька громада
Тернопільська область, Тернопільський район

17 вересня - День усиновлення!

Дата: 16.09.2024 12:47
Кількість переглядів: 27

Фото без опису

День усиновлення – свято України, яке цьогоріч відзначається 17 вересня та співпадає з днем християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, що є символічним і уособлює віру в те, що кожна наша дитина буде виховуватися в родині, надію на об`єднання заради цього всього українського суспільства, плекання в душі кожного із нас великої мудрості і любові до дитини, як найціннішого дару нашого життя.

Цей день – це свято всіх усиновлювачів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів, що прийняли до своїх родин дітей, які за різних обставин втратили рідні сім’ї. Сьогодні, в час, коли країну сколихнула війна, подвиг людей, які приймають в свою сім’ю дітей, позбавлених батьківської опіки, стає в один ряд із подвигом воїнів, які захищають нашу державу від ворогів. Безмежна подяка таким людям, які проявляють небайдужість та з відкритим серцем допомагають дітям, що потребують родинного тепла. Усиновлення – це особлива дорога батьківства.

Шановні  усиновителі, опікуни, піклувальник, прийомні батьки, батьки-вихователі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня усиновлення. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім'ї, найважливіше – щастя мати родину. Ви відкрили своє серце, розділили свою любов і душевне тепло. Усиновити дитину, яка за різних життєвих обставин втратила свою сім'ю – означає проявити милосердя. Це заслуговує на повагу та шану оточуючих.

Хай любов, ласка, доброта, взаєморозуміння та відвертість завжди живуть у ваших оселях! Нехай завжди панують спокій і затишок, щастя, добробут та родинне благополуччя!

Прийміть доземний уклін та слова великої вдячності за небайдужість до дитячої долі.

Звертаємося до всіх, хто вже пройшов шлях усиновлення, до тих, хто ще обмірковує своє рішення. Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою для вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

Хай щедрість та милосердя ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця! Зичимо всім здоров’я, добра та благополуччя!

Держава всебічно підтримує дітей, які з різних причин втратили батьківську турботу. Кожній сім’ї, яка прийняла у свою родину дитину, держава гарантує низку соціальних гарантій.

Реалізація права дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування, на виховання в сімейному оточенні можлива завдяки її влаштуванню до сімейних форм виховання: усиновлення, під опіку, піклування, в прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу.
           Гарантовані державою права дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування мають забезпечити їм гідне життя, але тільки в тому разі , коли ми – громадяни, небайдужі до дитячих доль допоможемо відкрити нові обрії для малечі, яка має право на щасливе майбутнє.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь