Купчинецька громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Серпневий топ вакансій на Тернопільщині

Дата: 23.08.2024 10:15
Кількість переглядів: 16

Майже 2 тис. вакансій на сьогодні пропонують місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості шукачам роботи. З них, кожна п’ята - із заробітною платою вищою від середньої по області.

Найбільша потреба у працівниках - на підприємствах переробної промисловості, в торгівлі, у сфері охорони здоров'я та надання соціальної допомоги, в освіті, транспорті.

У топ 10 вакансій області увійшли: водій, продавець, лікар, кухар, швачка, слюсар, вантажник, медсестра, бухгалтер, вчитель.

У топі професій за розміром зарплати:

3545 тис. грн - головний бухгалтер, водій автотранспортних засобів, інженер-технолог, менеджер (управитель) з постачання, фахівець;

30-31 тис. грнводії навантажувача, слюсар-ремонтник, начальник виробництва, модельєр-конструктор, інженери-конструктори, вантажники;

26-28 тис. грн  – монтажники устаткування зв'язку, головний інженер, оператор лінії у виробництві харчової продукції (виробництво м'ясних продуктів), дизайнер-виконавець;

25 тис. грн – оператор пульта керування устаткуванням залізобетонного виробництва, рихтувальник кузовів, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів,  майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів, керуючий відділенням; керуючий магазином, лікар ветеринарної медицини, економіст.

Загалом зарплата залежить від виконуваних обов’язків та кваліфікації.

За детальнішою інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості, в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) або за тел. «гарячої лінії» - (063) 5765756.

Зауважимо, що подати або знайти вакансію можна через сервіси:

ТГ-канали "Робота на Тернопільщині", «Вакансії! Тернопільська область»

Єдиний портал вакансій (https://jobportal.dcz.gov.ua/)

Національний Кадровий Резерв (https://ukrnkr.in.ua/)

Пропонуєте роботу? Подайте вакансію, скориставшись Електронним помічником Роботодавця: http://surl.li/gmclv, через особистий кабінет роботодавця: https://www.dcz.gov.ua/cabinet (можна також зайти через чат-бот @DCZWorkNowBbot), вона одразу буде опублікована і рекрутери почнуть підбір кандидатів.

Шукаєте роботу? Заповніть анкету-резюме: http://surl.li/byovs     

Відділ організаційно-інформаційної роботи

Тернопільського ОЦЗ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь