Купчинецька громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Інформація про наявність вакансій

Дата: 23.05.2024 15:54
Кількість переглядів: 299

Фото без опису

Купчинецька сільська рада повідомляє  про наявність вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування :

Начальник відділу бухгалтерського обліку і звітності – головний бухгалтер (на час перебування працівника у декретній відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею 3-річного віку)

Вимоги до кандидатів : громадянство України , володіння державною мовою, повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста , стаж роботи в органах місцевого самоврядування  державній службі або досвід роботи за фахом на посадах  підприємств, установ та організацій  не залежно від форми власності не менше 2  років, вільне володіння  персональним комп’ютером.

 

Особи, що виявили бажання працювати на посаді, подають такі документи:

  • заяву;
  • заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;
  • фотокартку розміром 4 х 6 см;
  • копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, за потреби, засвідчені відповідно до встановленого законодавством порядку;
  • копію документа, що підтверджує наявність громадянства України;
  • для військовослужбовців або військовозобов’язаних – копію військового квитка чи тимчасового посвідчення, для призовників – копію посвідчення про приписку до призовних дільниць, які містять відомості щодо взяття на військовий облік у територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.
  • документи, що підтверджують досвід роботи, професійну компетентність (копію трудової книжки, характеристики, рекомендації, резюме в довільній формі).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь