Купчинецька громада
Тернопільська область, Тернопільський район

У сфері дошкільної освіти Тернопільщини є вакансії!

Дата: 25.09.2023 12:45
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

Щороку в останню неділю вересня, у Всеукраїнський день дошкілля, звучать слова подяки працівникам дошкільних закладів освіти: вихователям, помічникам та асистентам вихователів, музкерівникам та ін. Від їх професіоналізму, терпіння, мудрості, уваги до внутрішнього світу дитини залежить наше майбутнє!.

Цьогоріч роботодавці, які працюють у цій сфері подали в службу зайнятості Тернопільщини більше 260 вакансій (з них 208 вакансій вихователів та помічників вихователів у дитсадках та НВК); 166 - були укомплектовані за сприяння місцевих підрозділів служби зайнятості області.

Зараз в обласному центрі зайнятості зареєстровано 30 вакансій у закладах дошкільної освіти. Потрібні вихователі (19 вакансій), помічники вихователів (8 вакансій) та асистенти вихователів (3 вакансії).

До слова: деякі категорії громадян для підтримання конкурентоспроможності на ринку праці можуть отримати безкоштовний ваучер для підготовки за спеціальністю «Дошкільна освіта».

З нагоди свята вітаємо усіх працівників сфери дошкільного виховання та зичимо миру, добра, здоров’я, родинного затишку!

За більш детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості, в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) чи на «гарячу» лінію у Тернопільському ОЦЗ за тел. 0635765756.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь