Купчинецька громада
Тернопільська область, Тернопільський район

До відома громадян. Порядок звернення на спеціальну телефонну лінію та спеціальну електронну пошту про порушення, допущені працівниками прокуратури

Дата: 21.09.2023 11:43
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

З метою підвищення довіри суспільства до органів прокуратури,                     Офісом Генерального прокурора запроваджено способи захищеного (у тому числі анонімного) отримання інформації про порушення прокурорами прокуратур усіх рівнів правил прокурорської етики, недостовірність тверджень у деклараціях доброчесності прокурорів, вчинення дій, що порочать звання прокурора і можуть викликати сумнів у його об’єктивності, неупередженості та незалежності, у чесності та непідкупності органів прокуратури, а також про факти недотримання працівниками органів прокуратури законодавства у сфері запобігання корупції.

Таку інформацію можна надати через спеціальну телефонну лінію: (044) 200-77-93 (у робочий час) та спеціальну електронну пошту: [email protected] (цілодобово).

При цьому оновлено сайт Офісу Генерального прокурора, на якому                    в розділі «Громадянам - Повідомити - Про порушення, допущені працівниками прокуратури» зазначено порядок звернення на спеціальну телефонну лінію та спеціальну електронну пошту».

 

 

 

Виконувач обов’язків керівника

Бережанської окружної прокуратури                                                  Ярослав ЦАПЛАП


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь