Купчинецька громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Табір схуднення для наречених

Дата: 01.09.2022 13:00
Кількість переглядів: 265

Открыть фото Табір схуднення для наречених

 

     «Ви схуднете, здобудете  чудову поставу, зміцните грудні м'язи, якщо ваше плаття буде з корсажем. Ми підтягуємо ягодиці; якщо ви вибрали облягаюче плаття, покращимо тонус спини та рук. Тренування для досягнення усіх цих результатів будуть тяжкими, але незабутніми, за все ваше життя у вас не було такого досвіду».

Ця  реклама створена для американських дівчат та жінок, які хочуть позбутись зайвих кілограмів  напередодні весілля. Їх запрошують в «табори посиленого схуднення» створені на базі тренувальних таборів для морських піхотинців. І повненькі наречені охоче відкликаються, хоча порядки там суворі: життя в казармі, підйом о 5.25, легкий сніданок, а далі – стрибки зі скакалкою, лазання по стінах, біг, марш-кидки, перекатування стовбурів дерев і т.д., і так протягом п'яти-шести годин щоденно. Тих, хто падає духом, переконують: «Уявіть, що настав час весілля. На вас дивляться десятки очей, і ви можете собі сказати: так, я сьогодні  чудово виглядаю!» Після таких аргументів жодна наречена, яка має хоча б грам надлишкової ваги, не відмовляється від продовження курсу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь